Политика за поверителност и защита на личните данни

Съгласно разпоредбите на Общия регламент за защита на данните (ЕС) № 679/2016 - GDPR или Регламента, относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и свободното движение на такива данни, agrobiobrichet.com обработва лични данни за легитимни цели, спазвайки принципите, посочени по-долу.
Екипът на agrobiobrichet.com се стреми да защитава поверителността и правата върху изображението на потребителите на сайта. Ние се стремим да ви предоставим, като потребител на уебсайт, сигурно онлайн изживяване, което не се отразява негативно на личния ви живот. В тази връзка ние полагаме всички усилия да гарантираме, че информацията, която въвеждате в нашата база данни, се използва само за целите, които имате предвид. Ние сме 100% против спама.
Обработването на лични данни се извършва отговорно чрез смесени средства (ръчни и автоматизирани), при спазване на законовите изисквания и при условия, които гарантират сигурност, поверителност, цялост, наличност, прозрачност и зачитане на правата на субектите на данни.
За потребители, абонирани за бюлетина, отписването може да стане директно от последния получен бюлетин от agrobiobrichet.com. Прекратяването на абонамента става автоматично. Личната информация, публикувана от потребителите на публични места/пространства, принадлежащи на agrobiobrichet.com, като форуми, чатове, дискусионни списъци, блогове (съществуващи или бъдещи), може да бъде копирана и съхранявана от трети страни, върху които agrobiobrichet.com няма контрол. Ние не носим отговорност за това, че трети страни използват информация, която сте публикували или сте направили достъпна в публични пространства, принадлежащи на agrobiobrichet.com.
Разкриване и предаване на лична информация agrobiobrichet.com няма да предава (чрез продажба или отдаване под наем) вашата лична информация на трети страни. Въпреки това agrobiobrichet.com може да предаде информацията на трети лица в следните случаи: - С Ваше съгласие; Ако предаването на информация е необходимо за предоставянето на заявени от Вас продукти и услуги. - Ако информацията е необходима на партньорите на компанията за подобряване или улесняване на заявените услуги или продукти. Партньорските фирми имат право да използват лични данни, предоставени директно от agrobiobrichet.com, само дотолкова, доколкото е необходимо за тяхно съдействие. Личната информация може да бъде разкрита на органи или обществени институции в съответствие със законовите разпоредби или добросъвестно, ако: (a) е предвидено в законова разпоредба; (б) защита на правата на agrobiobrichet.com или свързани компании; в) предотвратяване на престъпление или защита на националната сигурност; г) защита на безопасността на хората или обществената безопасност; д) информацията е необходима за разрешаване на различни ситуации.
- В случай, че Вашата дейност нарушава условията на agrobiobrichet.com или инструкциите за използване на определени продукти и услуги.
- В случай, че agrobiobrichet.com се слее или бъде придобит изцяло или частично от друга компания и базата данни се прехвърли на новия оператор.
- В случай, че agrobiobrichet.com изпадне в несъстоятелност, доброволно или принудително, от ликвидатор, администратор или купувач, базата данни може да бъде продадена, разрешена или търгувана само със съгласието на съда. Ако възникне някоя от горните ситуации, ще бъдете уведомени по имейл или чрез съобщение, публикувано на уебсайтовете agrobiobrichet.com.
Права на субекта на данните
В съответствие с разпоредбите на Регламента субектът на данните има следните права:
- Право да получат от agrobiobrichet.com, при поискване и безплатно, потвърждение дали личните данни, които ги засягат, се обработват от agrobiobrichet.com и ако данните се обработват, на субекта на данните се гарантира правото на достъп до това данни;
- Право на получаване от агробиобичет.

Нашият опит в продажбата на комплектни линии за пелетиране и оборудване за производство на брикети от биомаса започна през 2010 г., когато придобихме линия за производство на брикети от слама от производителя "Briquetting Technology". Тази линия има производствен капацитет от 2,500 тона брикети годишно, което ни прави производител на брикети от слама. По време на нашата дейност, ние станахме ексклузивен дилър на "Briquetting Technology" сериите PellTech и BriqTech в Европа. Реализирали сме успешно над 130 проекта, включително цялостни линии за брикетиране на биомаса, линии за брикетиране на слама и линии за пелетизиране на дървесина. Чети повече...